Welkom op de website van Gymnastiekvereniging ATC Sneek! 

Kijk ook voor meer nieuws ook op onze Facebook pagina.
 


UP-TO-DATE

Voor wedstrijduitslagen kijk op uitslagen en voor meer foto's kijk je op onze facebook-pagina.Afscheid Ingrid Thiescheffer.
 
Afgelopen maandag 26 juni 2017 heb ik mijn laatste gymles gegeven bij ATC.
Ik heb dit jaren met veel plezier en liefde gedaan maar nu is het tijd voor iets anders.
Het was een hele gezellige les, ik ben ontzettend verwend door alle kinderen én een bedankje van het bestuur en mijn maatje Esther.
 
 
 
Ingrid bedankt voor jouw enorme inzet!!

 
Beweegdiploma van de kleuters

Bij de KNGU is het Beweegdiploma geïntroduceerd voor kinderen van 2-6 jaar. Door middel van een toegankelijk en speels beweegprogramma leren kinderen in 20 uur spelenderwijs alle basisbeginselen van bewegen. “Goed leren bewegen is namelijk heel belangrijk en ontzettend leuk, maar niet meer vanzelfsprekend binnen onze maatschappij. Het stimuleren van een positieve leefwijze en kinderen spelenderwijs aansporen om te bewegen is waar het ons om gaat. Jong geleerd is oud gedaan. We zijn blij dat nijntje daar aan kan bijdragen.”

Ook de kleuters van ATC Sneek hebben de afgelopen periode hard geoefend aan de vaardigheden van het Beweegdiploma. In de Beweegdiploma-les zijn de uitgangspunten (motorische vaardigheden bijbehorende bij het Beweegdiploma) nog eens uitgevoerd ten overstaande van ouders, opa's & oma's en andere belangstellenden en zijn de diploma’s uitgereikt! Allemaal van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie beweegdiploma 2!!

 


ACRO-DEMO OUDEGA OP KONINGSDAG

27 april 2017 hebben een aantal (gelegenheids-)teams van ATC een demonstratie Acro gegeven in Oudega.  
Hier was een optocht voor Koningsdag en ATC mocht de optocht afsluiten. De meiden werden warm onthaald en het publiek was heel erg enthousiast!
Met onze oranje trainingspakken waren ze ook uitstekend gekleed voor deze dag  
Elena, Ilse, Jenny, Heleen, Lisanna, Emma, Wanda, Esther en Angelina bedankt voor jullie inzet en een mooi stukje reclame voor ATC!

foto van Atc Sneek.   foto van Atc Sneek.

foto van Atc Sneek. 

 

 MOOIE OPBRENGST COLLECTE FONDSGEHANDICAPTENSPORT DOOR LEDEN SPORTXTRA
 
10 april 2017 - De sportXtra groep heeft vorige week collecte gelopen voor het Fonds GehandicaptenSport en maar liefst euro 504,- opgehaald.
Tien ouders van de leden hebben op maandag of donderdag geholpen samen met de leiding Marchien.
Allemaal reuze bedankt voor jullie inzet!
 
 
 
 
 
 
 

 


 ALGEMENE LEDENVERGADERING

 Maandag 20 maart jl. heeft de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden met een prachtige opkomst van betrokken (ouders van) leden. Tijdens deze vergadering heeft een bestuurswijziging plaatsgevonden. Het huidige bestuur was niet herkiesbaar en worden bij deze ontzettend bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren.
Er is dus een nieuw bestuur gekozen, want gelukkig zijn er vijf ouders bereid gevonden zich in te gaan zetten voor onze vereniging de komende jaren.

Het nieuwe bestuur bestaat uit: (v.l.n.r.) Menno Franckena (voorzitter), Miranda Meijer (algemeen lid), Erica Wierstra-Blonk (secretaris, Wilma Meutgeert (penningmeester) en Sanne de Jonge-de Vries (algemeen lid-ontbreekt op de foto).

Na de bestuursverkiezing was er een presentatie over ATC met uitleg over alle vrijwilligerstaken die er zijn bij de vereniging. Na deze presentatie werden groepjes gevormd waar geînteresseerde ouders en leden werden voorgelicht en er werd zelfs al gebrainstormd over nieuwe ideeen. 
We willen dan ook iedereen bedanken voor de aanwezigheid en betrokkenheid.

 Het oude bestuur én het nieuwe bestuur van ATC

 


 DRIE JUNIOR ASSISTENTEN-1

 ATC-Sneek heeft er 3 junior assistentes 1 KNGU bij.

Tessa Zandstra, Kim van Bergen en Maureen Westerhof hebben elk 20 opdrachten moeten uitvoeren in de turnlessen van juf Esther. Elke week een andere opdracht en gerelateerd aan de basiselementen van de gymnastiek.
Vandaag moesten ze de laatste opdracht geven; het eindspel bedenken en uitvoeren. Het werd tien tellen in de rimboe. 
Ze hebben alle opdrachten met plezier gedaan en erg goed uitgevoerd. Tessa en Kim blijven de komende tijd nog assisteren in de vrijdaglessen en Maureen gaat weer starten met flierjeptraining.

Het junior 1 diploma geeft de mogelijkheid om door te stromen naar assistent 2 KNGU in een verkort traject. Goed gedaan meiden!V.l.n.r. Onder Maureen, Kim en Tessa

VRIJWILLIGER BIJ ATC


BEWEEGDIPLOMA OOK BIJ ATC!