Jazzdans

Als je van muziek en bewegen houdt, dan is Jazzdans echt iets voor jou!

Dansen bij ATC doe je samen, in een groep. Je hebt plezier met elkaar, je helpt elkaar en je leert van elkaar.

Plezier staat voorop, maar Jazzdans is niet alleen plezier in bewegen, het is ook goed voor je lichaamshouding, motoriek, coördinatie en conditie.

Iedere les wordt gestart met een warming up om de spieren op te warmen en om in de gezellige sfeer van de les te komen.

Daarna volgt lichaamsscholing, lenigheid, kracht en techniektraining. Ook oefenen we de coördinatie van het lichaam. Motorische vaardigheden worden hierdoor verbeterd.

Door het aanleren en verbeteren van diverse technieken krijg je een goede lichaamshouding.

Een belangrijk deel van de les is het instuderen van een combinatie. Deze combinatie moet je onthouden en wordt in de weken daarna steeds verder uitgebreid zodat er uiteindelijk een danscombinatie ontstaat.

 

Ben je 6 jaar of ouder en lijkt het je leuk om eens met ons mee te doen of wil je een keer komen kijken ? Kom dan gerust eens langs!

De lessen worden gegeven in de gymzaal Burgemeester de Hooppark te Sneek (rechts van zwembad it Rak)

16:00 uur - 17:00 uur        Jazz Dans 2008/2010                    - Monica Poiesz                                - Gymzaal Burg. de Hooppark

17:00 uur - 18:00 uur        Jazz Dans 2006/2008                    - Monica Poiesz                                - Gymzaal Burg. de Hooppark

    

 Voor informatie over deze lessen kunt u contact opnemen met:

 Monica Poiesz tel. 0624406159

 

Bewegen op muziek 50+

Anders dan de naam doet vermoeden is Bewegen op Muziek meer dan alleen bewegen.

Tijdens deze les kunnen senioren vanaf 50 jaar op een plezierige manier werken aan hun conditie. We maken gebruik van verschillende stijlen muziek. Dit motiveert iedereen om te bewegen, het is een fijne manier om zo je oefeningen te doen.

Elke les begint met een warming-up om de spieren lekker los te maken. Daarna volgt een lichaamsscholing. De nadruk ligt op het soepel houden en versterken van de spieren. Iedere week worden oefeningen in de les verwerkt ter verbetering van de houding, coördinatie en ruimtelijk bewegen.

In het laatste deel van de les leert men een combinatie. Deze combinatie wordt in de weken erna herhaald (een goede oefening voor het geheugen) en verder uitgebreid.

Het uiteindelijke doel van de lessen is dat men zich fitter gaat voelen, zich soepeler en gecontroleerd gaat bewegen en leniger wordt.

 

Een gezellige les waarin Plezier in het Bewegen op Muziek voorop staat!

Lijkt het u leuk om eens met deze groep mee te doen?

U bent van harte welkom op dinsdagmiddag van 15:00 uur – 16:00 uur in de gymzaal aan Burgemeester de Hooppark in Sneek (rechts van zwembad het Rak)

 Voor informatie kunt u contact opnemen met:

Monica Poiesz 0624406159