LEIDING

 


Esther Dizij

Mijn naam is Esther Dizij. Mijn passie is het geven van gymnastiek en turnlessen aan kinderen. Zelf deed ik vroeger aan turnen, jazzgymnastiek, ritmische gymnastiek. Later ben ik nog gaan volleyballen en hardlopen. Tegenwoordig train ik een aantal dagen per week in de sportschool. Mijn gezin bestaat uit een hele sportieve echtgenoot en twee net zo sportieve kinderen.

In onze vereniging geef ik les aan de jongste selectieturnsters. Ik ben in het bezit van een Licentie 3 diploma KNGU en tevens Praktijkbegeleider in de Sport.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Chantal Obbink

Mijn naam is Chantal Obbink. Vanaf augustus 2010 ben ik als acrotrainster samen met Jiska de A B en C lijn bij ATC gaan lesgeven. Daarvoor heb ik zelf 15 jaar aan acro gedaan en hielp ik in de lessen. Ik ben begonnen toen de acro werd opgezet in Sneek en we moesten dus alles nog leren. Met veel trainen, hard werken en doorzettingsvermogen lukte het om uiteindelijk mee te draaien op het hoogste niveau, de A lijn. Iets waar ik altijd van droomde en nooit had gedacht dat te kunnen bereiken. Een bijzondere tijd met vele mooie herinneringen, met als hoogtepunten de wedstrijden in Duitsland, België, Engeland en Bulgarije.

In de lessen hielp ik vaak, en ook gaf ik in Heerenveen training aan de D en E lijn. Nu dus de A B en C lijn bij ATC samen met Jiska. Heel anders om tijdens de wedstrijden langs de zijlijn te staan, maar een uitdaging om deze groep training te geven en ze het beste uit zichzelf en hun team te laten halen.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Jiska Steenbeek

Ik ben Jiska Steenbeek. Ik geef vanaf 2009, samen met Chantal Obbink, de acrolijnen A,B,C les.  Ik ben zelf vroeger begonnen met het turnen en later kwam acrogym daar bij. Dit heb ik ongeveer 14 jaar gedaan. Ik ben begonnen in de D-lijn en uiteindelijk door veel trainen en hard werken, in de A-lijn van het acrogym weten mee te draaien. In 2007 ben ik toen met mijn partner Nederlands Kampioen geworden, iets waarvan ik nooit had durven dromen. Een aantal hoogtepunten zijn wedstrijden in Bulgarije, Belgie, Duitsland en meedoen aan het Unive Gymgala. Ik kijk met enorm veel plezier terug naar deze tijd.

In 2009 ben ik gestopt en heeft ATC mij gevraagd om turnlessen over te nemen. Later kwam daar acrogym bij. Ik assisteerde daarvoor ook al een aantal jaren in de lessen. Mijn passie ligt bij het acrogym en het turnen waarvan ik hoop dat ik deze door kan geven aan mijn sporters. Ik vind het namelijk een uitdaging om bij iedere sporter het beste uit zichzelf te laten halen.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  


Marchien Klappe

Ik ben Marchien Klappe, al enkele jaren de trainster van de SportXtra groep, voorheen club extra.

Mijn halve werkweek is gevuld als consulent bij de KNGU, waar ik gymnastiekverenigingen ondersteun. 
We wonen met onze twee dochters van 16 en 19 jaar aan het water in Uitwellingerga, dat is perfect voor onze hobby's zeilen , kanoën en windsurfen.
Maar ik wandelen en hardlopen vind ik ook heerlijk om te doen.
Maar lesgeven vind ik het leukste wat er is, zeker aan kinderen die het bewegen niet zo makkelijk af gaat.Die kinderen toch met plezier laten bewegen en vooral ook verder helpen met balanceren, rollen, zwaaien, schommelen, spelen, balvaardigheid, dansen, enz. lukt perfect bij ATC.
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

Daisy Jillings

Ik ben Daisy Jillings en ik geef binnen de vereniging de turnlessen op de woensdag en sinds kort geef ik ook de acrogymles op de dinsdagmiddag. Ik assisteerde vanaf mijn 11de in de lessen bij turnen.
Mijn passie is het geven van lessen en ik doe het met veel plezier. 
Ik ben in het bezit van een gymnastiek leider 3 diploma van de KNGU en dit heb ik behaald via het CIOS Heerenveen. 

Naast het lesgeven volg ik een opleiding op het CIOS Heerenveen. Hier heb ik een diploma behaald van niveau 2. Daarna ben ik doorgegaan naar niveau 3 en in het 1e half jaar ben ik doorgestroomd naar het 1e jaar niveau 4 Trainer Coach Turnen. Ik zit inmiddels in het laatste jaar CIOS. Als ik dit behaald heb ga ik naar het de HBO opleiding ALO in Groningen.

Ik ben vroeg begonnen met turnen en in 2014 ben ik gestopt. In 2012 ben ik begonnen met acro-gym en deze sport beoefen ik nog steeds. Ik doe/deed dit met veel plezier.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


Mirjam Boekhout 

Ik ben Mirjam Boekhout en geef les in Acro-gym sinds 2016 maar ben zelf al heel wat jaren lid van ATC.Toen ik 5 jaar was ben ik begonnen met kleutergym, vanuit de kleutergym ging ik naar de turn-afdeling en toen Acrogym werd opgezet binnen de vereniging ben ik ook deze sport gaan doen. Hier ben ik begonnen als bovenpartner en naar mate ik ouder werd werd ik onderpartner.
Uiteindelijk ben ik pas gestopt in 2015 en heb ik 17 jaar lang acro-gym beoefend, veel gewonnen, veel wedstrijden gedaan, een geweldige sport, het heeft alles! Veel samenwerken, leren vertrouwen, veel discipline, doorzetten en ga zo maar door!

Een sport wat je passie wordt, het is iets wat ik jaren lang met zoveel plezier heb gedaan, waardoor ik met al mijn enthousiasme het nu zo goed mogelijk overbreng aan de meiden die ik les geef. Zelf sporten is toch echt anders dan les geven, maar het is leuk om de sporters fanatiek te zien worden.  Het is en blijft een uitdaging, je werkt met veel verschillende leeftijden en karakters. Maar het resultaat wat je naar een periode ziet geeft veel voldoening.

Mirjam geeft acrogymles op donderdag. 


Monica Abma

Mijn naam is Monica Abma,  26 jaar en ik woon in Sneek. Ik heb de PABO gedaan en ben nu al weer een hele tijd aan het werk als juf op een speciaal basisonderwijs school in Sneek. 

Toen ik een jaar of 5 was ben ik begonnen met gymnastiek en eigenlijk vanaf daar al snel door gegaan naar de turnselectie. Acro werd binnen ATC opgestart en ik werd door de leiding gevraagd om ook eens te komen proberen als bovenpartner. Vanaf het begin was ik super enthousiast over acro, helemaal toen ik wat ouder was en als onderpartner verder kon gaan. Ik heb in veel verschillende teams gewerkt en als ik terug kijk, had elk team zijn eigen mooie dingen en momenten. Ik heb al met al zo'n 15 jaar aan acro gedaan en kon het toch niet helemaal loslaten toen ik besloot te gaan stoppen. Ik heb in nieuwe sporten nog niet gevonden wat acro allemaal heeft, vooral dat je samen met je team hard traint, nieuwe dingen oefent en gaat voor een topprestatie op de wedstrijden. Ik ben nu een jaar of 8 actief als jurylid voor ATC en heb een paar keer de vervanging van de acro lessen voor mijn rekening genomen. Zo blijf ik toch nog betrokken bij acro, voor mij de mooiste sport die er bestaat!

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 


 

Minoesch Veenstra

 Mijn naam is Minoesch Veenstra 19 jaar oud en woon in Sneek.

Ik doe de opleiding Onderwijsassistent aan de Friesepoort in Sneek en zit in het 2e leerjaar.

Nadat ik jaren heb geturnd, geholpen in verschillende lessen op het gebied van turnen. En acrogym heb gedaan bij een andere vereniging ben ik 4 jaar geleden overgestapt naar ATC Sneek omdat ik meer wou weten en leren over de sport en de technieken van acrogym. De afgelopen jaren heb ik enorm genoten van deze geweldige sport, leuke samenwerking met trainingsgenoten en de trainsters. Vorig jaar heb ik een jury cursus gevolgd en het afgelopen jaar aardig wat gejureerd voor ATC Sneek.

Vanaf dit seizoen ga ik de trainingen verzorgen van de dinsdag middag groep. Ik ga me hier honderd procent voor inzetten, het beste uit de kinderen proberen te halen maar het allerbelangrijkste dat we er met zijn allen plezier in hebben!

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


Sanne de Jonge                                                                                                                         

Ik ben Sanne de Jonge - de Vries. Geef nu de gymnastiek lessen op de maandag middag. Toen ik 7 jaar was ben ik begonnen met gym bij Advendo de A van ATC. Op 8 jarige leeftijd mocht ik naar de turnselectie en al snel begonnen we met acro. Ik was een duo met Wilma Poiesz en alles wat we toen deden is niet te vergelijken met nu. Een vliegtuigje hoog was echt helemaal fantastisch en dat deden we met een mega lange aanloop. Omdat ik deze sport helemaal fantastisch vond had ik ook gekozen om naar het CIOS te gaan en dan ook specifiek in de turnklas. Na 4 jaren vol sport plezier ben ik geslaagd voor mijn niveau 4 Turnen en niveau 3 Acro en Trampoline springen. Daarna naar de Hanze hogeschool gegaan en afgestudeerd voor de opleiding AD Sport management.
Tijdens deze schoolperiode gaf ik les bij heel veel verschillende verenigingen waaronder V&KH Joure waar ik bijna 15 jaar les heb gegeven. Nadat de vereniging failliet is gegaan heb ik eerst gekozen voor werk inde bediening. Waar ik het lesgeven en met kinderen werken echt miste. Zie het dan ook als een mooie nieuwe uitdaging om de peuter, kleuter en gymlessen in te vullen.

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

 

 

 

 
New layer...
New layer...
 
New layer...